Tervetuloa sirkuksen ihmeelliseen maailmaan!

Syntymäpäiväjuhlat

Järjestä ikimuistoiset ja liikunnalliset syntymäpäiväjuhlat Turun Sirkuskoulussa. Meillä lapset pääsevät hyppimään kilpatrampoliineilla, tasapainoilemaan yksipyöräisillä, keinumaan jättikeinussa, harjoittelemaan kärrynpyöriä ilmapatjalla, tai vaikka leikkiä köysiradalla. Ohjausta on mahdollista saada myös eri kielillä ja erityisryhmille (myös viittomakielellä), kunhan tätä muistaa toivoa varausta tehdessä. Juhlien kesto 1.5 tuntia.

Ohjaajat ovat: akrobaatteja, jonglöörejä, tasapainoilijoita, taikureita, stuntputoilijoita tai ilmapallotaiteilijoita, jotka esittävät taitojaan juhlien lopussa tai alussa.

HINNAT

Lapsien määrä juhlissa Suositeltu ohjaajien määrä Hinta
alle 10 1-2 140€-170€
10–16 2 170€
17 ja yli 3 200€

 

Juhlien alkuun ohjaajat kertovat lapsille turvallisuusohjeet, jonka jälkeen alkaa liikuntaosuus. Liikunnan aikana ohjaajat paitsi valvovat, myös opettavat eri sirkusliikuntalajeja osallistujille ja auttavat ja ohjaavat lapsia heidän leikeissään. Syntymäpäivien loppuun varataan aikaa noin 10-20 minuuttia herkkujen syömiseen ja lahjojen avaamiseen. Tarjoilut eivät sisälly hintaan.

MITÄ TARVITSEN MUKAAN SYNTYMÄPÄIVILLE?

Tarjottavat syötävät ja juotavat sekä muovi- tai kertakäyttöastiat lopun herkuttelua varten. Meiltä löytyy pakastin (jäätelö- ja pillimehutarjoilulla ei astioita juurikaan tarvitse),  sekä piknik-pöytä, jolle tarjoilut voidaan kattaa. Vesipiste sijaitsee toisessa päässä hallia. Voi tuoda myös vesikannun ja mukeja liikunnan aikana järjestettävää juomataukoa varten.

Syntymäpäiväjuhlissamme alle 18-vuotiaat ovat aina vakuutetut Turun Sirkuksen puolesta.

Juhlien peruutus on ilmainen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Sairastapauksissa juhlien siirto toiselle päivälle on myös lyhemmällä varoitusajalla veloitukseton.

Varaukset ja lisätiedot: puh. 040 5517724

 

Tulosta kutsukortit synttäreillesi

kutsukortit suomeksi

kutsukortit ruotsiksi