Tervetuloa sirkuksen ihmeelliseen maailmaan!

Turun Sirkus ry on vuonna 1994 perustettu trampoliinivoimisteluun, ilma- ja maa-akrobatiaan, tasapainoiluun, jongleeraukseen, taikuuteen ja sirkustaiteeseen erikoistunut yhdistys.
Toiminta aloitettiin Kupittaan urheiluhallissa trampoliinivoimistelulla, joka muodostaa nykyisenkin toimintamme perustan. Jo perustamista seuraavana vuonna (-95)
järjestimme ensimmäiset viralliset trampoliinivoimistelun SM-kilpailut. Vuonna 1998 muutimme uusiin tiloihin, Eerikinkatu 7:ään Lintulan liikuntasaliin, jonne rakensimme
yhdessä liikuntapalvelukeskuksen kanssa Suomen monipuolisimman ilma-akrobatia-keskuksen.

Seuramme on tarjonnut erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja monipuolisen lajivalikoiman jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Olemme tarjonneet henkilökohtaista valmennusta trampoliinivoimisteluun, ilma-akrobatiaan, tasapainoiluun, jongleeraukseen sekä taikatemppuihin. Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan Sirkuksen kiehtovaan ja haastelliseen maailmaan!

Kokenut esiintyjakaartimme on toteuttanut jo yli 30 vuoden ajan myös ammattitaitoisesti räätälöidyt esitykset esimerkiksi yrityksien ja yhdistyksien juhliin ja tilaisuuksiin.
Mottomme kuuluu:

“Liikuntalajina SIRKUS ei taistele ketään vastaan, vaan aina jonkin asian puolesta.”

Emme siis pyri voittamaan ketään, vaan tavoitteenamme on ollut saavuttaa onnistumisen elämyksiä omien kykyjen ja taitojen kehittymisen kautta ja näin saada iloinen mieli
liikunnasta..