Tervetuloa sirkuksen ihmeelliseen maailmaan!

Sirkusliikuntasynttärit

Voit tilata meiltä ohjatun hauskan liikuntatunnin lapsille synttärijuhlien aiheeksi Turun Sirkuskoulussa.  Lapset pääsevät hyppimään kilpatrampoliineilla, tasapainoilemaan yksipyöräisillä, keinumaan jättikeinussa, harjoittelemaan kärrynpyöriä ilmapatjalla, tai vaikka temppuilla köysiradalla ym. Ohjausta on mahdollista saada myös eri kielillä ja erityisryhmille (myös viittomakielellä), kunhan tätä muistaa toivoa varausta tehdessä. Tilaisuuden kesto 1.5 tuntia. Meillä on oma tila käytössä. Eli sirkusliikuntapaikalla ei ole muita lapsia samaan aikaan. Lapset ovat vakuutetut Turun Sirkuksen puolesta ja ammattitaitoiset ohjaajat opettavat temppuja. Esim voltteja harjoitellaan turvavaljailla. Tammikuun loppuun asti aikuisten tulisi odottaa lapsiaan salin ulkopuolella huomioiden turvavälit. Mutta jos on välttämätöntä tulla liikuntasaliin ( esim. sankarin vanhemmat tai aivan pienten lasten vanhemmat ) tulee käyttää kasvomaskeja. Lähikontaktien välttämiseksi lahjat avataan mielellään kotona ja tarjoilu yksittäispakattuna. Kiitos.

Ohjaajat ovat: akrobaatteja, jonglöörejä, tasapainoilijoita, taikureita, stuntputoilijoita tai ilmapallotaiteilijoita, jotka esittävät taitojaan juhlien lopussa tai alussa.

HINNAT

Lapsien määrä juhlissa Suositeltu ohjaajien määrä Hinta
alle 9 1 140€
9–16 2 170€
17 ja yli 3 200€

Ohjaajamäärät ovat suosituksia. Ne vaikuttavat lähinnä sisältöön. Kahdella ohjaajalla toimii paremmin pienempikin ryhmä, on hauskempi ja monipuolisempi sisältö. Toinen ohjaaja ehtii keinuttamaan kaikki korkealla trapetsilla turvaköysillä toisen avustaessa muissa liikuntapisteissä. Yhdelläkin ohjaajalla toimii isompikin määrä lapsia, mutta silloin ohjaaja toimii enemmänkin valvojana jotta tilaisuus on mahdollisimman turvallinen. Lapset ovat kuitenkin aina vakuutettuja liikuntasynttäreillämme. Myös er-lapsille järjestetään heille räätälöityjä liikuntasynttäreitä.

Alussa ohjaajat kertovat lapsille turvallisuusohjeet, jonka jälkeen alkaa liikuntaosuus. Liikunnan aikana ohjaajat paitsi valvovat, myös opettavat eri sirkusliikuntalajeja osallistujille ja auttavat ja ohjaavat lapsia heidän leikeissään. Liikunnan loppuun varataan aikaa noin 10-20 minuuttia mahdolliseen tarjoiluun ja lahjojen avaamiseen. Tarjoilut eivät sisälly hintaan.

MITÄ TARVITSEN MUKAAN ?

Tarjottavat syötävät ja juotavat sekä muovi- tai kertakäyttöastiat. Meiltä löytyy pakastin (jäätelö- ja pillimehutarjoilulla ei astioita juurikaan tarvitse), vesikannuja sekä piknik-pöytä, jolle tarjoilut voidaan kattaa. Vesipiste sijaitsee toisessa päässä hallia. Kynttilöitä ja sädetikkuja ei saa polttaa, koska tilassa on runsaasti paloherkkää vaahtomuovia.

Kaikki alle 18-vuotiaat ovat aina vakuutetut Turun Sirkuksen puolesta.

Liikuntatapahtuman voi maksaa 5 arkipäivää ennen Tilille: FI96 8000 1371 0243 90, ( vitteeksi puhelinnumero, päivämäärä ja sankarin etunimi) ja ottaa kuitin mukaan tai maksaa tullessa käteisellä josta saa kuitin. ( pankkikortti ei käy )

Yhteistyökumppanimme: Vakuutusyhtiö Lähitapiola Turku , Pizzeria Napoli Turku , Kaarinan MML. Jäsekortilla 10€:n alennus synttäreistä. ( Jäsenkortti ja henkilöllisyystodistus pitää näyttää ohjaajalle )

Kotisynttäreillekin voi tilata esim ohjelman: Pelle-taikuri Tonto ja lentävä pöytä- ohjelman jossa tehdään myös ilmapallohahmoja lapsille ammattitaikurin opastuksella, Hinta 150-300€.

Tilaisuuden peruutus on ilmainen 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Sairaustapauksissa  siirto toiselle päivälle on myös lyhyemmällä varoitusajalla veloitukseton.

Varaukset ja lisätiedot: puh. 040 5517724

Tulosta kutsukortit:

kutsukortit suomeksi

kutsukortit ruotsiksi