Tervetuloa sirkuksen ihmeelliseen maailmaan!

Toiminnasta lyhyesti:

Trampoliinivoimistelu: Useat kilpatason trampoliinimme ja kokeneet ohjaajat mahdollistavat turvallisen harrastamisen ja haasteita sekä aloittajalle että lajissa jo pidemmälle edenneelle.
Harrastajaryhmissä edetään jokaisen oppilaan oman taitotason huomioiden, jolloin saavutetaan varma ja turvallinen kehittyminen. Huipputason kilpatrampoliinimme pystytään harjoittelemaan myös erittäin vaativia voltteja ja hyppimään jopa viiden metrin korkeuteen.

Ilma-akrobatia: Tiloissamme on mahdollista opetella ja harrastaa nuorallakävelyä sekä tavallisella kireällä vaijerilla että löysällä nuoralla.
Opetusta saa myös trapetsi-, liina- ja vertikaaliköysiakrobatiaan. Lisäksi pehmusteiden yläpuolella oleva trapetsimme tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet myös pariakrobatiaan.

Tasapainoilu: Paitsi itsessään kiehtovana sirkuslajina, hyvä tasapaino on myös avuksi monen muun lajin harrastamisessa ja jokapäiväisessä elämässämme. Tasapainoa voit kehittää opettelemalla
ajamaan yksipyöräisellä polkupyörällä, nuoralla tai tikkailla kävelemällä, sekä usealla erilaisella tasapainoilulaudoilla ja -palloilla.

Jonglööritemput: Sirkuskoulu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden koordinaation harjoittamiseen pallojen, keilojen, renkaiden, diabolon, devil-stick:in sekä muiden välineiden avulla.

Taikatemput: Sirkuksessamme on mahdollista myös tutustua taikatemppujen ja illuusioiden kiehtovaan maailmaan.

Tervetuloa tutustumaan laajaan lajivalikoimaamme ja ottamaan selvää mikä juuri sinua kiehtoo eniten!