Tervetuloa sirkuksen ihmeelliseen maailmaan!

HARRASTUSRYHMÄT: Koulupäivinä Turun koulujen lomien mukaan. Mukaan pääsee myös keskellä lukukautta, jos on tilaa. Oppitunnit ovat  klo 14:30–21:30 välillä. Lauantairyhmät kokoontuvat kouluviikkoina ( ei siis esim. hiihtolomaviikolla vk 8 )  paitsi ei erikoispyhinä. (esim. Joulu tai Vappu ym)   Lukukausikurssi sisältää normaalisti yhdet harjoitukset viikossa mutta useampaankin ryhmään voi tulla oppilaaksi. Ryhmiä on pikkulapsille 1-6v , 6-8 v koululaisille, 9-10v , 11-13v ja 14 + . Myös erityislapsille on omat ryhmät. Ikäryhmät ovat suuntaa-antavia ja esim. sisarusten kanssa niitä voi vähän säätää. Turun Sirkuksella on käytössä ammattilaistason sirkusvälineistö kuten kilpatrampoliinit, trapetsit, köydet, kankaat, jonglöörivälineet, yksipyöräiset ja tasapainoilupallot ym. Joissain ryhmissä on vielä tilaa uusillekin harrastajille. Kevät- ja syyslukukausi päättyvät ryhmäkohtaiseen esitykseen (osallistuminen on vapaaehtoista) kauden viimeisellä viikolla. Ilmoittautuminen: P. 040 5517724.

Lukukausimaksun maksaneet sirkusharrastajamme saavat sirkussynttäreistä 30€:n alennuksen. 

Alle kouluikäisten ryhmät: maanantaina klo 17.30-18.30, torstaina klo 17-18 ja 18-19 sekä lauantaisin 9.45-10.45 ovat vapaamuotoisia sirkusliikuntaryhmiä, jotka ovat tarkoitetut perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia. Lapsen äiti, isä tai muu aikuinen voi olla mukana avustamassa häntä, ja saa didaktiivisiä ohjeita siihen ohjaajiltamme. Omatoiminen 4-6-vuotias lapsi voi olla välillä ryhmässä ilmankin huoltajaansa, jos hän ei tarvitse omaa aikuista jatkuvasti apuna . Ilmoittautuminen: 040 5517724 

Erityisryhmät: Keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 ja lauantaisin klo 11-12. Erityislapsia voidaan joissain tapauksissa integroida tavallisiinkin ryhmiin, mutta siitä pitää neuvotella tapauskohtaisesti ensin .

Lukukausikurssien hinnat : syksy 230€ . kevät 240€. ( syksy on halvempi koska on n 1vk lyhyempi ) sisältää vakuutuksen alle 18v. Sisaralennus toisesta lapsesta 10€ tai jos käy kahdesti viikossa. Jos oppilas voi osallistua vain satunnaisesti niin voi käydä 15€:n kertamaksulla niin kauan kuin ryhmässä on tilaa. Jos ryhmässä on tilaa ja haluaa jatkaa, niin kertamaksu vähennetään lukukausimaksusta

 yli 14 vuotiaat :  Trampoliinitunnit + akrobatiaa ja jonglööriopetusta maanantaisi klo 20.10 ja tiistaisin vapaamuotoista ilma-akrobatiaa klo 20 johon on erikoishinta 10€ / kerta koska opetusta on vain satunnaisesti.

Yksityistunti 1-3 oppilasta: Oppitunnin miltä tahansa eri sirkustaiteen alalta voi tilata pienryhmälle max 3 oppilasta : hinta 50€ / h sis. vak. alle 18v . 65€ / h yli 18v

Sirkusharrastajiemme nimet kotikunta ja syntymävuosi tilastoidaan, koska Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus ja vakuutusyhtiö haluavat tiedot.

Teemme yhteistyötä Varsinais-Suomen MML:n kanssa. Jäsenille 10€ Alennus leireistä ja liikuntasynttäreistä. ( Jäsenkortti ja henkilöllisyystodistus mukaan. )